VERHUUR

Verhuur

Thuiszorg is er voor iedereen: jong of oud! Er is heel wat materiaal voor handen dat kan zorgen voor comfort in de thuiszorg. Daarbij denken wij aan zuurstoftherapie, loophulpen, bedden en toebehoren, rolstoelen,…

Het is niet altijd haalbaar en nodig om deze hulpmiddelen persoonlijk aan te schaffen, je kan die ook huren in de apotheek.

We merken dat veel patiënten speciaal voor thuiszorgmateriaal soms vele kilometers rijden, bijvoorbeeld naar de thuiszorgwinkel van de mutualiteit. Maar weet dat je bij je vertrouwde huisapotheker vlakbij ook perfect voor thuiszorgmateriaal terecht kunt. En dit even voordelig als bij de mutualiteit. We leveren in veel gevallen zelfs aan huis. Voor een aantal producten is er een terugbetaling voorzien. Dit wordt volledig door ons geregeld. Wil je meer informatie over deze dienstverlening? Vraag dan gerust ons advies.

Je kan bij ons terecht voor de huur van onder andere :​

● Loophulpen: rollators, rolstoelen, krukken, scooters,…
● Bedden en toebehoren: ziekenhuisbed, matras, zelfoprichter,…
● Bad en toilet hulpmiddelen: toiletstoel, toiletverhoger, bedpan, badzitje,…
● Revalidatiehulpen: hometrainer, step, teletrimmer,…
● Hulp bij doorligwonden: alternerende luchtmatras, gelkussen, hielbeschermers,…
● Aërosoltoestellen
● Afkolfapparaten

Voor het huren van deze hulpmiddelen wordt een waarborg aangerekend en een beperkte huurprijs. Indien de hulpmiddelen in goede staat teruggebracht worden, krijg je de waarborg vanzelfsprekend terug.

Is er levering van zuurstof nodig bij jou thuis? Wij zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt geleverd.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, Hoe kan ik je helpen?